ZEVENBERGEN

Woensdag t/m vrijdag 15.30 – 20.30 UUR

Zaterdag & zondag 14.30 – 20.30 UUR

• MAANDAG & DINSDAG GESLOTEN •

1e Kerstdag, 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag geopend! 

Alleen afhalen mogelijk


Bestellen kan online al vanaf 09.00 uur. Telefonische bestellingen gelieve tijdens onze openingstijden. Bestel op tijd en voorkom wachttijden. 

SUSHI LOCO ZEVENBERGEN

Zuidhaven 87

4761 CT Zevenbergen
T 0168 854 826

E zevenbergen@sushiloco.nl

In de beginjaren negentig werd sushi populair, maar was nog wel iets voor de fijnproevers. Geen all-you-can-eat restaurants en bovendien was een dikke portemonnee noodzakelijk. In Azië zoals in Hong Kong was de hype reeds gearriveerd en maakte Chef Jiale Gan eind jaren 80 kennis met de traditionele bereiding van sushi. 

 

In 1992 vertrok Jiale Gan naar Nederland en ging in de leer bij een Japanse topkok in restaurant Osaka in Heemstede. Sushi evolueerde in de jaren erna en moderne sushi chefs introduceerde nieuwe ingrediënten, bereidingen en nieuwe manieren van serveren. Creatieve uitspattingen zoals het gebruik van roomkaas, pittige mayonaise en gefrituurde rollen waren het gevolg van Westerse invloeden. 

 

In 2007 ging Jiale Gan aan de slag bij Shabu Shabu in Rotterdam om 10 jaar later aan de slag te gaan bij Asuka in Oosterhout en Yoshimi in Raamsdonksveer. Totaal anders dan in de jaren 90 ging het nu om massa, creativiteit en flexibele werkomstandigheden.

 

Na al die jarenlange ervaring besluit Jiale Gan om in februari 2021 de eerste Sushi Loco van Nederland in Zevenbergen te openen. Hij is de chef, eigenaar  en het gezicht van de locatie in Zevenbergen waar dagelijks de sushi vers bereid wordt.