Sushibaas / franchisenemerworden bij Sushi Loco?

Sushi Loco is een nieuwe franchiseformule met een unieke franchise constructie die elke sushi chef een vliegende start biedt. We vragen je geen eigen financiële middelen mee te brengen, maar je moet wel gek zijn van sushi en je sushi mooi en snel kunnen presenteren. Want onze sushi wordt vers op bestelling gemaakt door onze chef’s. Sushi voorverpakt met de koeltransport noemen wij pas echt gek! Zo gek zijn we ook weer niet.

Ben jij een Sushibaas?

  • Je moet ondernemend ingesteld zijn. Zie jij kansen? Grijp ze of overleg met ons wat we kunnen doen
  • Je bent zelfstandig en bereid om mee te werken aan het concept richting de toekomst
  • Ervaring als sushi chef is wel een must
  • Je kan een team aansturen en motiveren
  • Minimaal benodigd eigen vermogen € 0
  • Je het fijn vindt om naast het ondernemersrisico een vast salaris te hebben

 

Als nieuwe franchisenemer ga je met ons een rechtsvorm aan die bij je past en hanteer je ons concept en dus ook onze menukaart, uiteraard kunnen we in overleg de menukaart per locatie op bepaalde onderdelen aanpassen. Verder bepalen we de uitstraling die uniform en herkenbaar moet zijn.

 

Klinkt dit jou te mooi om waar te zijn en vind je het allemaal maar gek; geen eigen middelen meebrengen, een vast salaris ernaast en toch eigen baas zijn? Wij zijn van mening dat echt goede sushi chef’s moeilijk te vinden zijn en om die reden hen de mogelijkheid moeten bieden om samen van SUSHI LOCO een succes te maken als Sushibaas! 

 

Een selectieprocedure is onderdeel van Sushibaas worden. Bij interesse graag een mail sturen naar sushibaas@sushiloco.nl met je motivatie en de regio waar je een SUSHI LOCO zou willen starten.